© 2020 Two & From™
Cezar Bolliac Nr. 8, București, România
hello@twoandfrom.com

Diabtronic

Prima clinică digitală pentru persoanele cu diabet

diabtronic-preview-laptop
01

Brief

Brief-ul Diabtronic a venit de la două branduri care stăteau deja la aceeași masă și aveau o idee comună pentru un proiect: clinica Diabnutrimed și Medtronic Romania.

Ne-au cerut ajutorul pentru a crea un nou serviciu în România: un serviciu complet de consult și control medical pentru persoanele cu diabet care nu necesită interacțiune față în față.

 • Client

  Medtronic românia

 • Locație

  București, România

 • Work

  Brand facelift, Ux research, Web design, Ux/ui design, Prototyping, Animation, Packaging, Print, Media strategy, Event

 • Team

  Creative director, Ux/ui designer, Web designer, Project director, Project manager, Beloved coders, Copywriter

02

Branding

Am trecut rapid prin etapa de naming și branding și am ales o identitate care cuprinde câte puțin din fiecare brand al acestui joint project. În același timp, numele Diabtronic comunică foarte bine afecțiunea pe care o tratăm, dar și elementul de tehnologie avansată care stă la baza clinicii noastre.

 • Canale

  Facebook, Google, Waze

 • Reach total

  430.000 persoane

03

Website

Website-ul Diabtronic este și punctul central al serviciului pe care brandul îl oferă. Am creat un design complet customizat în Wordpress pe care l-am umplut cu toată documentația necesară ca persoanele cu diabet să ia o decizie complet informată. Design-ul este modular, iar totul este creat să direcționeze utilizatorii către punctele de conversie.

desktop

mobile