© 2020 Two & From™
Cezar Bolliac Nr. 8, București, România
hello@twoandfrom.com

Ingredient Food

Lăsăm mâncarea să vorbească

ingredient-laptop
01

Brief

Ingredientul secret pentru colaborarea noastră a fost pasiunea lor pentru a oferi o experiență culinară inegalabilă. Fiind deja o destinație culinară renumită, și-au dorit să se extindă și să ofere clienților o modalitate ușoară de a se bucura de mâncare chiar la ușa lor. Am primit brief-ul lor cu entuziasm. Ne-au încredințat sarcina de a crea un website care să reflecte pasiunea și creativitatea bucătarilor și, în același timp, să facă procesul de comandă simplu și convenabil pentru clienți.

 • Client

  Ingredient

 • Locație

  București

 • Servicii

  Brand facelift, Ux research, Web design, Ux/ui design, Prototyping, Animation, Packaging, Print, Media strategy, Event

 • Echipa

  Creative director, Client service, Concept developer, Copywriter, Web designer, Ux/ui designer, Art director, Full-stack developers, Project manager

02

Branding

Etapa de branding a însemnat alegerea unui logo potrivit identității Ingredient. Am creat astfel un logo simplu și de impact inspirat din diversitatea și autenticitatea bucătăriei lor.

03

Website

Am transpus diversitatea preparatelor într-un website elegant, ușor de navigat și plin de savoare. Cu doar câteva click-uri, clienții pot comanda preparate direct de acasă. Procesul de comandă este simplu și intuitiv, asigurându-se că fiecare comandă este livrată la timp și în condiții optime.

desktop

mobile